Nyt køkken

Kort beskrivelse

Skal du have nyt køkken?

Hos Tømrerfirmaet H. Juul Mikkelsen A/S i Skjern hjælper vi mange kunder med forskellige opgaver i forbindelse med at få lavet nyt køkken. Om det gælder opstilling, tilpasning eller renovering står vi klar til at hjælpe, så dit køkken kan få nyt liv. Et køkken er ofte et samlingssted og et centralt rum i både private og offentlige huse og hjem, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de opgaver, som vi udfører, når det gælder nyt køkken.

 

Dine ønsker og behov i fokus

Vi går meget op i, at du får dine specifikke ønsker opfyldt, og derfor forsøger vi gennem samarbejde, rådgivning og dialog med kunden at imødekomme den enkeltes behov. Vi går aldrig på kompromis med kundens inddragelse i et projekt, og især når det gælder et centralt sted som køkkenet, finder vi det vigtigt, at den enkelte kunde får en tilpasset løsning. Vores mange års erfaring gør det muligt for os at hjælpe med mange typer af opgaver, og skal du have nyt køkken, er du i sikre hænder hos os.

 

Mange års erfaring med opsætning af nyt køkken

Som professionelt tømrerfirma, har vi mange års erfaring med opsætning af køkken fra vores mange opgaver i Skjern og området omkring. Uanset hvilken form for nyt køkken du ønsker, så kan vi hjælpe dig. Gennem en rådgivende snak finder vi frem til præcis den løsning der giver dig dit drømmekøkken og med vores dygige tømrere, garanterer vi et resultat af højeste kvalitet. Vi kan derfor garantere at, du i os finder den ideelle samarbejdspartner. 

 

Gode priser og høj kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at alle vores løsninger er af høj kvalitet, og selvom vi altid vægter ordentligt udført arbejde højt, går det ikke ud over prisen. Vi tilbyder hjælp med dit nye køkken til gode og konkurrencedygtige priser – uanset opgavens størrelse. Det er en selvfølge, at vi altid gør vores ypperste for, at resultatet af dit nye køkken er efter dine ønsker og er af højeste kvalitet.

 

Hjælp til nyt køkken?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon telefon 9735 0602 / 2049 4945 eller på mail@hjmas.dk. hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med dit nye køkken, renovering eller måske nye vinduer? Vores hovedsæde er beliggende i Skjern, Vestjylland, men vi hjælper et hav af mennesker i nærheden med at realisere deres drøm om et nyt køkken.  

 

Kontakt os

H. Juul Mikkelsen

Hvem er H. Juul Mikkelsen?

H. Juul Mikkelsen A/S er et enkeltejet firma med over 40 års erfaring. Jeg yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om.

Jeg kan hjælpe med bl.a. vinduer, renoveringer og nyt køkken. Uanset opgave så står jeg klar til at hjælpe. 

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at jeg altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Læs mere her