Renovering

Kort beskrivelse

Renovering af både nye og gamle bygninger i Skjern og omegn

Her hos Tømrerfirmaet H. Juul Mikkelsen A/S har vi stor erfaring med renovering af både nye og ældre bygninger og ejendomme i Skjern og omegn. Vores dygtige medarbejdere står til rådighed med både projektering, tegninger, indhentelse af tilladelser og andre mindre opgaver, og samtidig er kvaliteten af vores arbejdsudførelse altid høj. Hos os er det en selvfølge, at dine ønsker imødekommes.

 

Vi værner om gammelt håndværk

Vi har især stor erfaring med renovering af ældre ejendomme, og du kan trygt stole på, at vi værner om gammelt håndværk. Vores erfaring i branchen har givet os kendskab til mange former for håndværksmæssig udvikling, og vi kan derfor hjælpe med en renovering, som ikke blot passer til dine behov, men som samtidig er tilpasset bygningens udseende, funktionalitet og formål.

 

Effektiv renovering til gode priser

Uanset hvor stor eller lille din renoveringsopgave er, tør vi godt love, at vi hos Tømrerfirmaet H. Juul Mikkelsen vil hjælpe. Vi påtager os gerne selv de vanskeligste opgaver, og vi arbejder altid på at renovere så smukt og effektivt som muligt. Med dette følger også muligheden for at tilbyde en konkurrencedygtig pris, hvilket vi altid gør.

 

Mange års erfaring

Vi har gennem årene påtaget os et stort antal af renoveringsopgaver. Når det kommer til renovering mener vi at kvalitet er et nøgleord, derfor bruger vi altid de bedste materialer. Derudover har vores tømrere mange års erfaring med renovering i Skjern og området omkring, så du kan roligt overlade din renovering til os. 

 

Uforpligtende tilbud på renovering

Du kan kontakte vores dygtige personale på telefon 9735 0602 eller 2049 4945 eller på mail@hjmas.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udførelse af din opgave, gennem en tæt dialog vil vi forsøge at komme frem til et forventet resultat. Vi har beliggenhed i Skjern og tilbyder renovering i hele området heromkring. Vi kan også hjælpe dig med nyt køkken eller nye døre og vinduer - Ingen tømreropgave er for stor til os. 

 

Kontakt os

H. Juul Mikkelsen

Hvem er H. Juul Mikkelsen?

H. Juul Mikkelsen A/S er et enkeltejet firma med over 40 års erfaring. Jeg yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om.

Jeg kan hjælpe med bl.a. vinduer, renoveringer og nyt køkken. Uanset opgave så står jeg klar til at hjælpe. 

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at jeg altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Læs mere her