Læs mere om os

H. Juul Mikkelsen A/S er et enkeltejet firma beliggende i Skjern med over 40 års erfaring. Jeg yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om.

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at jeg altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Jeg startede med at arbejde en del for vindues firmaer, og har derfor et stort kendskab til mange typer vinduer.
Arbejdsområdet omfatter i dag alt lige fra små reparationer af tage, skotrender, stern, osv. Til nyt tag, efterisolering, nyt køkken, udskiftning af døre og vinduer, veluxvinduer til større sager som maskinhaller og stalde.          

Kort sagt alt inden for tømrer/snedker arbejde. Skal sternen males finder vi også ud af det.

Mine fremtidsudsigter er ikke at firmaet skal blive større, da jeg holder af den nære kontakt til kunden igennem hele forløbet, uanset om det er en større renovering, fodliste eller et tag der skal skiftes.

Ordentlig udført arbejde er selvfølgelig altid en selvfølge.

Tlf. 9735 0620 | 2049 4945 | Keld Sandahl | mail@hjmas.dk

 

 

 

Kontakt os

H. Juul Mikkelsen

Hvem er H. Juul Mikkelsen?

H. Juul Mikkelsen A/S er et enkeltejet firma med over 40 års erfaring. Jeg yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om.

Jeg kan hjælpe med bl.a. vinduer, renoveringer og nyt køkken. Uanset opgave så står jeg klar til at hjælpe. 

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at jeg altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Læs mere her