Vinduer og Døre

Kort beskrivelse

Udskiftning af vinduer og døre

Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Så er du kommet til det rette sted! Hos Tømrerfirmaet H. Juul Mikkelsen A/S kan vi tilbyde hjælp til netop udskiftning af vinduer og døre, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi holder til i Skjern og har over 40 års erfaring inden for tømrerbranchen, og vi forsøger altid at gøre vores for, at kundens specifikke ønsker imødekommes – også når det gælder vinduer og døre.

 

Mange års erfaring i Skjern og omegn

Vinduer og døre er vigtige elementer i en bolig og derfor skal de altid være i orden. Vi er eksperter i udskiftning og montering af nye vinduer og døre og er derfor en ideel samarbejdspartner for dig der står overfor en fremtidig udskiftning. Gennem mange udskiftnigner af både døre og vinduer i Skjern og det omkringliggende område, kan vi garantere et kvalitetsfyldt resultat og en god service.

 

Lad os hjælpe med din udskiftning af vinduer og døre

På baggrund af vores mangeårige erfaring har vi udviklet et bredt kompetencebræt, og derfor kan vi hjælpe med mange forskellige opgaver, når det gælder vinduer og døre. Vi har et stort kendskab til mange typer af vinduer og døre, og vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

  • Udskiftning af termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister samt beslag
  • Udskiftning af partielt nedbrudt træ
  • Og meget mere..

 

Kundekontakt er i højsædet

Uanset om du står overfor en stor renovering eller blot skal have udskiftet få vinduer, vægter vi hos Tømrerfirmaet H. Juul Mikkelsen kundekontakt højt. Vi sætter pris på at inddrage kunden i alle vores processer, og dette giver os samtidig mulighed for at tilbyde en tilpasset proces, så vi sikrer, at kundens ønsker og behov imødekommes. Vi kan ved udskiftning af døre og vinduer tilbyde levering, og alle vores elementer er færdigmalede og af højeste kvalitet.

 

Hør mere om vinduer og døre

Hvis du har spørgsmål angående udskiftning af døre og vinduer eller blot ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eksempelvis med et nyt køkken, kan du kontakte vores dygtige personale på telefon 9735 0602 eller 2049 4945. Du kan samtidig skrive en mail på mail@hjmas.dk. Fra vores beliggenhed i Skjern, Vestjylland hjælper vi mange kunder med udskiftning af både vinduer og døre.

 

Kontakt os

H. Juul Mikkelsen

Hvem er H. Juul Mikkelsen?

H. Juul Mikkelsen A/S er et enkeltejet firma med over 40 års erfaring. Jeg yder det ekstra for dig, der gør at du får præcis det resultat du drømmer om.

Jeg kan hjælpe med bl.a. vinduer, renoveringer og nyt køkken. Uanset opgave så står jeg klar til at hjælpe. 

Med flere års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at jeg altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Læs mere her